Hvem handler vi med

Udover vores egen import af te, kaffe og vin handler vi også direkte med en masse små lokale virksomheder og iværksættere.

Frederiksberg Bryghus 

Mere lokalt bliver det ikke. Tysk inspireret øl brygget i Rådhuskælderen på Frederiksberg.

Frederiksberg Gin 

Lige så lokalt som øllet. Med ingredienser fra Landbohøjskolen og Frederiksberg Have, også produceret på Rådhuset.


ByBi 

Honning fra bierne på Frederiksberg. Deres smagfulde bolsjer og deres fyldige bløde rom er også at finde på hylderne.


Hr. Skov 

Produkter fra Kokken Claus Skov ved Blåvand. Claus henter sin inspiration i den storslåede sydvestjyske natur og anvender så mange af dens rene råvarer som muligt.

People Like us 

Et microbryggeri i København opbygget som en social økonomisk virksomhed. Deres fokus er på at hjælpe socialt marginaliserede grupper i arbejde, med særligt fokus på autister og veteraner.


Dryk 

Plantebaseret drikke fra 2 danske iværksætter gutter. Hos Konsjös koster det ikke ekstra at få plantemælk i din kaffe. Det er nemlig det mest bæredygtige valg, og det skal du selvfølgelig ikke betale ekstra for.

Leerbæk 

Ida Leerbæk er en upcoming dansk designer. Hendes flotte plantwires pynter hele vores cafe, og vi er vilde med at kunne dekorere vores vægge med grønne planter, med hjælp fra Leersbæks plantwires. Plantwire er dansk hele vejen igennem. Designet og produceret lige her i Købehavn – vi elsker det!

Huskee Cups 

Vores kopper i cafeen er lavet af skallen fra kaffebønnen. En skal der normalt vil være et overskudsprodukt bliver til de smukkeste bæredygtige kopper. De kan også bruges som take away kopper, og du kan købe dem både her og i cafeen.